Защо с нас?

Всяко пътуване си има чар... с Триана Стар!

Добре дошли в сайта на Триана Стар Интернешънал ООД - вашият надежден партньор за пътувания, отдих и развлечение. Превърнете свободното си време в незабравим спомен и се насладете на почивката, за която сте мечтали!

Защо с нас?

Триана Стар Интернешънал ООД е основана в средата на 2009 год. и притежава Удостоверение № РК-01-6451 за извършване на туроператорска и турагентска дейност. Ние предлагаме на клиентите си разнообразие от туристически продукти и услуги, индивидуални и групови екскурзии и почивки в страната и чужбина, продажба на самолетни и автобусни билети както и хотелски резервации по цял свят. Ние ще съдействаме професионално при организиране на Вашите бизнес пътувания, конгресни прояви и семинари. Ще ви предложим атрактивни цени и ще планираме специално за Вас почивката или пътуването Ви.

За да осигурим спокойствието Ви по време на пътуване и приятен престой Ви предлагаме и възможност за сключване на всякакъв вид застраховки. Застрахователно акционерно дружество "Булстрад" е наш партньор, с което имаме сключен договор за застраховка с полица № 3405090800R02471 от 17.09.2009.

Нашата основна цел е да удовлетворим очакванията Ви посредством персонално внимание и професионализъм. Ние ще се погрижим за организацията на Вашите индивидуални, групови или фирмени пътувания, като за целта ще предоставим различни варианти за избор на достъпни цени. И за да сме сигурни, че успяваме да задоволим желанията и предпочитанията Ви внимателно подбираме партньорите си и сме винаги отворени за Вашите мнения и препоръки.

Разкажете ни за мечтаната от Вас почивка, направете ни част от вашите приятни емоции и незабравими спомени, а ние ще ви покажем че всяко пътуване си има чар... с Триана Стар!

Нашите предимства:

  • Гъвкави решения - Ние ще Ви предложим атрактивни предложения за Вашето пътуване - съобразени с бюджета и критериите Ви за индивидуално или групово настаняване.
  • Персонално отношение - ще Ви отделим достатъчно време и внимание в стремежа си да задоволим всички Ваши изисквания.
  • Продуктово разнообразие - собствени пакети и изгодни оферти на нашите партньори в туристическият бизнес.
  • Преференциални и индивидуални цени за организирани групови и бизнес пътувания.
  • Отстъпки за корпоративни клиенти и бонус програми за редовни клиенти.
Удостоверение за регистрация Застраховка Отговорност