Поверителност

Декларация за личната информация

Триана Стар Интернешънал ООД се отнася много сериозно към конфиденциалността на потребителите на уеб сайта и защитата на Вашите лични данни.

Целта на Триана Стар Интернешънал ООД е, ако Вашите лични данни се обработват от Триана Стар Интернешънал ООД, Вие по всяко време да се чувствате уверени, че Вашата конфиденциалност се зачита и че се полагат необходимите грижи за Вашите лични данни.

  • Триана Стар Интернешънал ООД ще спазва всички приложими Български закони за защита на данните, на които се подчинява събирането и използването на лични данни.
  • Триана Стар Интернешънал ООД събира лични данни като собствено име, фамилно име, електронен адрес и телефон, както и друга информация, която е предоставена доброволно от потребителите на уеб сайта. Личните данни, предоставени от Вас, ще бъдат обработени за целите на предоставянето на информация и услуги, които поискате, а също за целите на маркетинга и продажбите.
  • Триана Стар Интернешънал ООД може да предостави част от лични данни на трети лица, които се намират както в рамките на България, така и извън тях, например на куриерска фирма, която да достави важни документи издадени от нас адресирани до Вас, с цел да обработи Вашите поръчки и изпълни Вашите заявки.
  • Триана Стар Интернешънал ООД не поема никаква отговорност за практиките на конфиденциалност или съдържанието на външни уеб сайтове, към които съдържа връзки този уеб сайт.
  • Триана Стар Интернешънал ООД може да преработва във всеки момент условията на тази Декларация на личната информация.

Декларация за конфиденциалност

1. Триана Стар Интернешънал ООД полага всички усилия обработката на личните Ви данни да се извършва така, че Вашата лична неприкосновеност да бъде максимално защитена. Триана Стар Интернешънал ООД събира Ваши лични данни само в количеството и степента, необходими за предоставяне на нашите услуги, за изработване на Интернет статистики и изпълнение на задължителните изисквания.

2. Триана Стар Интернешънал ООД събира и съхранява определена информация за посетители по отношение ползването на този сайт, като например дата и час на достъп, вид и език на браузъра, брой на посещенията, посетени страници, предишните/следващите посетени сайтове и продължителността на сесиите. Триана Стар Интернешънал ООД не събира никаква уникална информация за Вас (напр. име, имейл адрес и пр.), освен с Ваше знание и изрично съгласие.

3. Настоящата Декларация за конфиденциалност може да се изменя периодично без предизвестие, за да бъде в съответствие с приложимото законодателство или с нашите действащи бизнес практики.

Съветваме Ви периодично да правите справка с тази страница за евентуални промени.

Последно обновяване на информацията: 20.12.2009 г.

Ако имате въпроси относно настоящата Декларация за конфиденциалност или обработването на Вашите лични данни от страна на Триана Стар Интернешънал ООД, сте добре дошли да се обърнете към Триана Стар Интернешънал ООД като се свържете с нас чрез някой от посочените начини за контакт или на e-mail: .