Лечебна програма Релакс в Гранд хотел Поморие 5*

948

Лечебна програма Релакс в Гранд хотел Поморие 5*

Поморие, Спа почивки

Отпечатване
Запитване или 052 953213

Седемдневна лечебна програма Релакс

Програмата е предназначена за профилактика и лечение на възпалителни и дегенеративни заболявания на опорно – двигателния апарат

                 Важи за периода октомври - май
Тип помещениеДвойно настаняванеЕдинично настаняване
Двойна стая 805 лв 1106 лв

Цените са в лева на човек и включват - нощувка, закуска, вечеря на бюфет, ползване на сейф, интернет,мини- голф, СПА- пакет, паркинг с 44 парко- места, туристическа такса и застраховка и ДДС.

Пакетът включва

  • Медицински преглед
  • Калолечение – 7 процедури
  • Луголечение – 7 процедури

Описание на хотела

Гранд хотел Поморие се намира в североизточната част на гр. Поморие, на 15 минути от Международно летище Бургас и на 15 минути от най-големия черноморски курорт Слънчев Бряг.

Хотелът е разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море и представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център, футболен стадион и спортна зала.

Специалното внимание, отделено дори на най-дребните детайли, нашият добре обучен и любезен персонал, множеството ресторанти, барове и места за свободното време са малка част от обстoятелствата, които ще Ви носят усещането за свобода, блаженство и хармония.

Първокласно обслужване, луксозно настаняване, персонално внимание.

Спокойната и стилна атмосфера от фоайето се пренася в просторни стаи и апартаменти в меки тонове и стилен дизайн. Всички те са с югоизточно изложение, изглед към морето и хотелския парк. Атмосферата им допринася за цялостното усещане за хармония и релакс на Вашата ваканция.