Къщи Тинтява и Невена - Боженци

936

Върнете се назад във времето...

Хотелско настаняване, Хотели в България, Боженци

Отпечатване
Запитване или 052 953213

Цени за индивидуално настаняване 2012г.

Тип настаняване01.10 - 31.12
Единична стая 100
Двойна стая 140
Къща Тинтява 300
Къща Невена 200

Цената   е   в   лева   за   помещение   и   включва:   нощувка,  закуска, ползване  на  паркинг, туристическа  такса, застраховка и ДДС .

Описание на хотела

Къща Тинтява има неповторим архитектурен облик и разполага с две комфортно обзаведени стаи и едно ателие със собствен кухненски бокс. На първия етаж се намира просторна механа с камина. Тя е обзаведена в типичен български стил и разполага с всичко необходимо за едно истинско празненство. В нея гостите на къщите ще имат възможност да опитат екологично чисти продукти и да се насладят на традиционни български гозби.

Къща Невена е запазила изцяло боженските традиции и разполага с една стая, обзаведена в битов стил, и едно ателие. Стаите имат собствен санитарен възел и са оборудвани с телевизор и Интернет. Механата е разположена на първия етаж и има собствена камина, пред която можете да изпиете чаша вино с приятели.

Тинтява и Невена са със запазен автентичен вид. Покрити с каменни плочи и изпълнени с уют и топлина, къщите са запазили духа на поколения българи, живели в Боженци векове наред. Ще бъдете впечатлени и от прекрасния двор на двете къщи. С разцъфването на цветята през пролетта градината се превръща в  истинска живописна картина.