Хотелски комплекс Главатарски хан - с.Главатарци

849

Уютно и красиво кътче от Родопите...

Хотелско настаняване, Хотели в България, Кърджали

Отпечатване
Запитване или 052 953213

Цени за индивидуално настаняване за 2012

Вид настаня ване  Двойна стая   Апартамент   Единично настаняване 
стан дарт лукс стан дарт лукс двойна стая стандарт двойна стая лукс
01.05-30.09 80лв 90лв 120лв 140лв 68лв 77лв
30.10-31.12 50лв 60лв 80лв 100лв 45лв 55лв

Цените са в лева за помещение на вечер и включват нощувка, закуска, ползване на външни басейни, шезлонг, чадър, интернет, паркинг, туристическа такса, застраховка и ДДС.

Цени за настаянване в самостоятелна вила

 Период
Наем на вечер
  
01.05-30.09 410 лв
30.10-31.12 280 лв

Цената е в лева за наем на вила на вечер и включва нощувка, закуска, ползване на външен басейн, шезлонг, паркинг, интернет, туристическа такса, застраховка и ДДС.

  • Вилата разполага с президентски апартамент със сауна, три спални, голяма верандаи два самостоятелни входа. 
  • При резервация на 5 или 7 дни - 10% отстъпка независимо от сезона (валидна при наем на цялата вила)
  • При резервация от неделя до четвъртък - 10% отстъпка (валидна при наем на цялата вила)

Описание на хотела

      Хотелски комплекс Главатарски хан се намира на 7 км от Кърджали,разположен в непосредствена близост до водите на язовир Кърджали в уникалната самобитност и девствена природа на Родопите. Комплексът се отличава с уникалната си възрожденска архитектура, съчетана с модерен Аквапарк, супер модерен ‘Пиано Бар”, Фитнес център и невероятна градина. Селището Главатарци /откъдето идва и името на комплекса/ е разположено на 392 метра морска височина, която е изключиелно благоприятна за възстановяване на бронхитни и асматични заболявания, релаксиращи процедури за възтановяване на опорно двигателната система.

Компексът се намира на 259км от летището на столицата, на 100км от Пловдив и на 85км път  от Смолян. Комлексът разполага с общо  22 стай, от които 17 стандартни, 2 апартамента тип Джуниър, 2 делукс апартамента и 1 Президентски апартамент.

Всяка една от стаите и  всеки един от апараментите разполагат с цифрова телевизия, минибар, безжичен достъп до интернет, центарлно парно отопление, климатична инсталация, която се регулира индивидуално., телефон, плазмени телевизори. Хотелския комплекс разполага с елегантен и стилен, първокласен възстановителен център разделен на две зони. Хотелът разполага с 4 външни басейни / от които 2 детски/ и GRAND джакузи.

  На разположение на гостите се предоставя и самостоятелна вила която разполага с президентски апартамент с просторна баня и самостоятелна сауна, три отделни спални намиращи се на вторият етаж с просторни бани, едната от които има  голяма  финландска сауна. Вилата разполага и с два отделни входа, което позволява да бъде наемана и като отделни помещения.

Хотелски комплекс Главатарски хан Градина Градина Ресторант Ресторант СПА зона СПА зона СПА зона Апартаент Двойна стая Двойна стая Хотелски комплекс Главатарски хан Басейн