Хотел Графити 5* - Варна

961

Едно неустоимо изживяване в центъра на морската столица.

Хотелско настаняване, Хотели в България, Варна, Бизнес пътувания

Отпечатване
Запитване или 052 953213

Цени за индивидуално настаняване 2012г.

Важат за периода 01.11 - 31.12.2012г.

Тип настаняванеЦена на помещение
Двойна стая ексллузив 274 лв
Единична стая ексклузив 254 лв
Двойна стая делукс 235 лв
Единична стая делукс 215 лв
Двойна стандартна стая 196 лв
Единична стандартна стая 176 лв
Малък апартамент 352 лв
Апартамент 430 лв

Цената е в лева за помещение и включва - нощувка, закуска, туристическа застраховка, курортна такса и ДДС.

Описание на хотела

Модерен. Стилен. Градски.

Всички тези определения са събирателни за цялото усещане, което носи стилът и излъчването на Хотел-галерия Графит. Разположен в сърцето на Варна, той съчетава в себе си ърбан екстериор, класическо портфолио от бизнес-услуги и многопластова интериорна концепция, които напълно покриват изискванията на съвременните пътници.

Построен върху основите на Центъра за модерно изкуство в сърцето на Варна, той напълно запазва традицията на това място – да обединява в себе си различните стилове и послания на изкуството и културата. Търсената алегория в името със съвременните стрийт визуални изкуства, по своята същност провокативни и революционни, носи в себе си послание за разчупването на статуквото и за представяне на новата градска култура, носеща свой собствен почерк и отпечатък. Това е Графит! Новият ърбън елемент в градската сърцевина.

Затворен в строгата си „графитна” форма, хотелът разкрива своите характер, атмосфера и лайфстайл чрез концептуалния пачуърк от идеите на четирима български архитекти, постигайки артистичен щрих на всеки от своите 4 етажа – етаж Честър, етаж Карачи, Другият етаж, етаж Четири елемента.