Гранд Хотел Димят - Варна

809

Цени за индивидуално настаняване 2012

Вид настаняванеЦена за помещение
Единична стая 130 лв
Двойна стая 150 лв
Апартамент Стандарт 220 лв

Цената е в лева за помещение на вечер и включва нощувка, закуска на блок маса, високоскоростен мрежов и безжичен интернет, ползване на закрит басейн в СПА центъра на хотела, личен сейф в стаята, туристическа такса, застраховка и ДДС.

Допълнителна информация

  • Дете до 2 год. се настанява и изхранва безплатно
  • Дете от 2 до 12 год. на допълнително легло с двама пълноплащащи се настанява и изхранва безплатно
  • Второ дете от 2 до 12 год. на допълнително легло с двама пълноплащащи заплаща 50% от цената за възрастен в съответното помещение
  • Възрастен на допълнително легло в двойна стая заплаща 80% от цената за възрастен в съответното помещение

Описание на хотела

       Красота, хармония, уникален дизайн и комфорт, топло посрещане и усмивка  ще Ви докоснат след като прекрачите прага на петзвездният хотелски комплекс Гранд Хотел Димят, разположен в сърцето на морската столица- гр.Варна.

Стратегическото местоположение на хотела – в близост до Двореца на култура и спорта и  Морската градина е идеално, както за бизнес настанявания, така и за активна почивка.   На ваше  разположение  са 4 единични стаи, 69 двойни стаи и 11 апартамента, разположени на 11 етажа и предлагащи спираща дъха панорама към Варненския залив. Основният ресторант на хотела - Ресторант Димят, продължава традицията да Ви изненадва и поддържа кулинарното Ви любопитство. Деликатното обслужване и компетентното мнение на сервитьорите ще остави у Вас приятни впечатления, а храната ще надмине и най-смелите Ви очаквания. Ресторантът е с капацитет до 120 места.

Конгресният център разполага с 3 зали, които  са мултифункционални и предоставят възможност  за реорганизация в зависимост от желанията,нуждите и потребностите на нашите гости и партньори. Конгресна зала „ Рубин“ е с капацитет 150 места разположени на площ от 114 кв.м., Семинарна зала“Перла“ е с капацитет 30 места разположени на 40 кв.м. и Банкетна зала „Юни блан“  с капацитет до 150 места , разположени на площ от 200 кв.м. Чудесните условия за провеждане на срещи, които предлагаме, осигуряват идеално място за вашето събитие. Без значение голямо или малко е мероприятието, ние се радваме да посрещнем всеки негов гост. Центьрьт предлага вьзможности за организиране на коктейли, гала- и официални вечери,частни партита, сватби.Той разполага с директна врьзка с ресторанта на хотела,което гарантира бьрзо и качествено обслужване по време на коктейли, кафе-паузи и частни вечери.

Хотел Димят Гранд Хотел Димят 5* Лоби бар Единична стая Единична стая Двойна стая Двойна стая Апартамент