Еко хотел Здравец 3* - Студенец

83

Почивка в Парк Родопи - тишина, спокойствие и уют.

България, Хотелско настаняване, Хотели в България, Студенец, Пролетни празници, Лятна ваканция

Отпечатване
Запитване или 052 953213

Цени за индивидуално настаняване  2013г.

Тип настаняванеЦена
Двойна стая 69 лв
Възрастен на доп. легло 26 лв
Дете на доп.легло 18 лв
Единична стая 52 лв
Тройна стая 92 лв
Възрастен на доп. легло 24 лв
Дете на доп.легло 17 лв
Двойна стая за единично ползване 64 лв
Единична стая за двойно ползване 64 лв
Апартамент / до 4рах / 134 лв

Цените са в лева за помещение / с изключение на доплащанията за допълнителнте легла, които са за човек на ден / и включват - нощувка, закуска,  безплатно ползване  на басейн / задължително – бански костюм, джапанки, плувка – шапка за плуване/, сауна, джакузи, парна баня, фитнес, паркинг, застраховка, туристически данък и ДДС.

Допълнителна информация

При минимум три нощувки, при положение че едната нощувка задължително е в неделя - заплащате две нощувки и получавате една безплатно. Офертата не е валидна за официалните празници.

  • Доплащане за обяд - 14 лв за възрастен
  • Доплащане за вечеря - 20 лв за възрастен

Пакет три нощувки с вкючена нощувка, закуска и вечеря

Тип настаняванеПакет три нощувки
Цена за допълнителна нощувка
Двойна стая 234 лв 78 лв
Възрастен на доп. легло 90 лв 30 лв
Дете на доп.легло 69 лв 23 лв
Единична стая 168 лв 56 лв
Тройна стая 351 лв 117 лв
Възрастен на доп. легло 90 лв 30 лв
Дете на доп.легло 69 лв 23 лв
Двойна стая за единично ползване 198 лв 66 лв
Единична стая за двойно ползване 228 лв 76 лв
Апартамент / до 2рах / 366 лв 122 лв
Апартамент / до 4рах / 432 лв 144 лв

Цените са в лева за помещение / с изключение на доплащанията за допълнителнте легла, които са за човек на ден / и включват - три нощувки, три закуски, три обяда, три вечери,  безплатно ползване  на басейн / задължително – бански костюм, джапанки, плувка – шапка за плуване/, сауна, джакузи, парна баня, фитнес, паркинг, застраховка, туристически данък и ДДС.

Описание на хотела

Еко Хотел Здравец се намира на 1300 метра надморска височина в Парк Родопи и е разположен на 300 метра източно от основния път между хижа Здравец и курорта Бяла черква. Почивната база е с площ от почти 54 дка, по-голямата част от него е залесена с иглолистни масиви, застроената част е от две масивни пететажна и четириетажна сгради свързани помежду си с топла връзка, съставляващи почивния комплекс.

Тризвездният хотел представлява напълно реконструирана и обновена сграда, идеална, както за почивка, така и за провеждане на делово събитие. На разположение на гостите на Хотел Здравец са 200 легла в различни стаи и апартаменти със съвременни удобства и самостоятелни санитарни възли. 

Допълнително се предлагат и множество релаксиращи процедури и професионални масажи. За по-активните Хотел Здравец има футболно игрище, ски писта и тенис корт, а чудесната природа наоколо предлага различни видове дейности на открито. За деловите гости функционират две конферентни зали. Хотел Здравец разполага и с приятен ресторант, битова зала с барбекю и нощен клуб за младите по душа. На най-малките си гости, хотелът предлага и специализирана детска площадка.

Еко хотел Здравец хотела стая ресторант барбекю басейн игрище