Апартаментен хотел Габрово Хилс - Габрово

430

Комплексът отново ще отвори врати за свойте туристи през март месец.

Европа, България, Хотелско настаняване, Хотели в България, Габрово

Отпечатване
Запитване или 052 953213

Цени за индивидуално настаняване 2012 / 2013г.

Вид настаняване01.12 - 01.04.2013
Студио с разтегателен диван (2рах) 59 лв
Апартамент с една спалня (2рах+2) 78 лв
Апартамент с две спални (4рах+2) 108 лв

Цената е в лева за наем на помещение на вечер и включва ползване н аоткрит басейн, интернет, туристическа такса, застраховка и ДДС.

Допълнителна информация

  • Доплащане за закуска - 4 лева за възрастени 2 лева за дете от 6 до 12 год.
  • Деца до 6 год. се изхранват безплатно
  • Специална оферта 7 = 6 нощувки за настаняване през целия престой,

Описание на комплекса

              Габрово Хилс е апартаментен хотел, удобно разположен само на 500 м. от центъра на град Габров. Дестинацията може да предложи на Вас и Вашето семейство прекрасна почивка през цялата година.
Комплексът е проектиран в уникален стил, комбиниращ елементи от местната архитектура с най-добрите модели от алпийските курорти. Габрово Хилс предлага интересна обстановка от уютни семейни апартаменти и модерни хотелски съоръжения.  Разположен е на една от най-високите точки в града, от където се откриват невероятни панорамни гледки към връх Ботев и Бузлуджа.

Самият комплекс се състои от два блока с внушителни входове, зелени площи и модерни съоръжения за Вашия отдих. Четириетажните блокчета предлагат 33 креативно проектирани едноспални и двуспални апартаменти и студия. Всички апартаменти имат луксозно обзаведени кухненски боксове с посуда и уреди за готвене. Комплексът разполага с добре оборудван спа & спортен център, красиви градини и открит басейн.

Габрово Хилс може да предложи напълно релаксираща почивка за Вас, а също така може и да бъде една от най-добрите стартови точки за изучаване на един исторически богат регион. Ако искате да се отпуснете и да отпочинете или да се запознаете с част от историята на България и с невероятната природа, Габрово Хилс е най - подходящото място.