Хотел Странноприемницата 3 - Етъра

157

Спокойствие и уют в автентична атмосфера

Хотелско настаняване, Хотели в България, Етъра, Топ предложения

Отпечатване
Запитване или 052 953213

Цени за индивидуално настаняване за 2012

Вид настаняване
Цена
Единична стая 35 лева
Двойна стая 60 лева
Тройна стая 84 лева
Стая с 4 легла 108 лева
Апартамент 80 лева

Цените са в лева за помещение и включват нощувка, закуска, туристическа такса, застраховка и ДДС.

Допълнителна информация

  • Деца до 2 год. се настаняват безплатно
  • Деца до 12 год. на редовно легло - 20 лева на вечер
  • Деца до 12 год. на допълнително легло - 15 лева на вечер

Цените не важат за национални празници и специални дати!

Описание на хотела

        Хотел Странноприемницата се намира на 8 км южно от центъра на гр. Габрово и е част от Етнографския музей на открито Етър. Живописно разположен в полите на Стара Планина и в непосредствена близост до р. Сивек, тризвездният хотел осигурява всички условия за целогодишен отдих, далеч от градския шум, съчетан с автентична атмосфера на българското Възраждане. Хотелският комплекс гарантира уют и спокойствие сред прохладата на чистия балкански въздух и естествената красота на планинската природа.

Построен и обзаведен в унисон с цялостния облик на етнографския музей, хотелът предлага възможност за активен отдих, бизнес пътувания, делови срещи, конферентни и фестивални прояви целогодишно сред неповторимо очаровнаие на народния бит в комбинация със съвременни удобства.

На разположение на гостите са комфортен дневен бар с богат асортимент, традиционна механа с уютна битова обстановка, известна с типичните си местни кулинарни специалитети,  възрожденска механа с лятна тераса,  стилен класически ресторан,  2 конферентни зали с капацитет 40 и 80 места, платен паркинг.

Хотелът е с капацитет 83 легла и предлага настаняване в 8 единични, 29 двойни, 3 тройни стаи, 1 стая с 4 легла и 2 апартамента. Всички са много комфортни и уютни, оборудвани със: самостоятелен санитарен възел с душ или вана,  телевизор / Сателитна телевизия,  телефон

Допълнителни услуги: руум сървис, в рамките на работното време на заведенията,  сейф на рецепцията,  ютия на рецепцията,  ЕМО Етър е отправна точка за екскурзии до интересни културни забележителности и градове в околността като Соколски манастир, отстоящ на 4 км, Трявна – град известен с богатия си музеен комплекс, архитектурния резерват Боженци (8 км), Дряновски манастир (20 км), старопрестолния град Велико Търново и връх Шипка.

Хотел Странноприемницата единична стая двойна стая ресторант