Хотел Астрея - Хисаря

36

Описание на хотела

      Спа хотел Астрея е място, което съчетава елегантност, стил и комфорт, предлагащо високо професионално обслужване и предразполагаща атмосфера. Всички стаи и апартаменти са с тераси с красив изглед. Във всяка стая има мини бар, телевизор с кабелна, телефон, просторна баня с душ. Всички апартаменти са с две обширни помещения, те са снабдени с вани, които в луксозните апартаменти са тангенторни.

На разположение на клиентите е класически ресторант с 90 места, лоби бар с 35 места и панорамен бар с 40 места, конгресна зала с 90 места и денонощно охраняем паркинг. Асансьор и рампи, разположени до стълбищата улесняват достъпа на хората в неравностойно положение.

В Спа центърът на хотела се предлагат лечебни, възстановителни и разкрасителни процедури. Предоставяме Ви: лекарски кабинет, четири кабини за физиотерапия, две перлени и две тангенторни вани, джакузи, сауна, три масажни кабинета, фитнес, солариум, парна баня, козметичен кабинет и басейн. Всички процедури се извършват с минерална вода, чийто състав е благоприятен за заболявания на: храносмилателна система, жлъчно-чернодробни заболявания, обменни заболявания, опорно-двигателен апарат, гинекологичнин, неврологични и др.

Подарете си няколко незабравими дни, посещавайки Спа хотел Астрея, тук ще имате възможност да се възползвате не само от удоволствията, които Ви се предлагат, но и от лечебните дадености на Хисар -  лековити минерални води, отличен климат и спокойствие след поредната напрегната седмица на работното място.

хотел Астрея апартамент стая апартамент стая басейн ресторант спа