Семеен хотел Варненци - с.Борово

344

Описание на хотела:

Семеен екохотел  Варненци се намира на входа на село Борово, на 1000 м надморска височина. Хотелът е открит през юни 2009 г., предлага всички удобства за приятен престой. Великолепно място е за провеждане на горски училища.

Хотелът разполага с двойни и тройни стаи със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и безжичен интернет. Приема гости целогодишно. Панорамната гледка е смайваща, в далечината се вижда море от планински ридове и върхове, сутрин често могат да се забележат диви животни.

Уютната обстановка в механата ще ви накара да забравите ежедневието и да се насладите на вкусните традиционни ястия. Гостоприемните стопани ще Ви сгреят с билков чай или подбрана ракия и с вкусни родопски специалитети. Семеен еко хотел Варненци е подходящ за провеждане на кръщенета, семейни и фирмени тържества на достъпни цени.

Планинските пътеки мамят да поемете по тях. Всеки може да се включи в пеши турове из Средните Родопи. Разхождайки се из планината можете да напълните кошницата си с вкусни манатарки, масловки, сърнели или пачи крак, както и да си наберете дъхав букет от билки и малини.   На около 15 км. се намира Държавно дивечовъдно стопанство Кормисош, където срещу заплащане се предлага атрактивен лов на мечка, сърна, муфлон, диво прасе. Тук се намира единственият в България развъдник за мечки.

Запалените рибари могат да се отдадат на своята страст по местните реки Белишка и Манастирска, или езерото на 6 км от Борово. Там ще напълните живарниците си с кефал, червеноперка, шаран, щука и др. От рибарника можете да наловите пъстърва, която да се сготви в механата на хотела.

Цени за индивидуално хотелско настаняване:

  • Цена за нощувка (с включена закуска)  - 23 лв.
  • Пълен пансион без напитки -  36 лв.